top of page

Szenvedély és Harmónia a Duna Palota báltermében

Szenvedély és Harmónia a Duna Palota báltermében

Az est vendégfellépői: Szőllősi András és Götz Andrea

Időpont: 2014. április 27. vasárnap 19 óra

Helyszín: Duna Palota Bálterme (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)

2014. április 27-én 19 órakor ismét a Duna Palota ad otthont a nagy sikerű Pesti Tangó Szalonnak. Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedű-művész vezetésével. A Pesti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik egy egzotikus hangulatú, elegáns teremben egy kellemes, 3 fogásos vacsora mellett szívesen merülnek el a varázslatos élőzenében, a szenvedélyes tánc látványában.

Fellépő vendégeink: Szőllősi András és Götz Andrea!

Az est előadói a Tango Harmony zenekar mellett Szőllősi András és Götz Andrea, akik Magyarországon egyedülállóan képviselik azt az egyéni stílust, amely bemutatja a városi néptáncból kinövő autentikus argentin tangó ötletgazdag és humorral fűszerezett világát.

Szőllősi András és Götz Andrea a magyarországi milongakultúra (tangótáncház) meghonosítói. 1998. óta szerveznek tangótáncházat (a Tango y Alma, Tangó és Lélek nevű un. milongát), más tangó eseményeket, tanítanak és táncolnak színpadon is (MÜPA, Nemzeti Táncszínház, Opera, Erkel Színház, stb). Buenos Airesben és Montevideóban lesték el a tangólépéseket, a mindennapok tangójának stílusát és ezt a természetes mozgáson alapuló improvizatív táncstílust igyekeznek bemutatni a Pesti Tangó Szalon közönségének is.

A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten a hangulatos zenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.

A zenekar Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

Tagok:

Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető

Lázár György - zongora

Nagy Ottó - gordonka

Piukovics Gábor – nagybőgő

Babicsek Bernát - harmonika

Bartha Péter - bandoneon

Jegyárak: 6000,- Ft-tól - 8000,- Ft-ig

Az árak tartalmazzák a 3 fogásos vacsora árát. Jegyvásárlás asztalfoglalással a Tutijegy.hu irodában, a helyszínen, vagy az ismert jegyirodákban. www.tutijegy.hu, info@tutijegy.hu, 06-20-3186389

Kedvezményes jegyek: www.tutijegy.hu


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page