top of page

Tango & Swing festival Budapest

Információ az eseményből:

2014. június 10. - június 15.

https://www.facebook.com/events/825321744151417/?fref=ts

http://www.tangoswingfestival.com/

"Swing out-Embrace in!" If you already know what those two meanings means: YOU SHOULD COME! If you have no idea: YOU SHOULD COME! If you only understand one of those: YOU SHOULD COME! The idea is to have a nice event for 6 days with people being in love with dance and music. We are going to have classes both in Lindy-hop and tango from begginer to advance, you can try out step, tangovals, milonga, charlston, challenge yourself with a musicality class or just working your body in a dance technique class:)) Partys (big and small, outside and inside), performances at a theatre with all the teachers, concerts and FUUUUUUUUN:)

Teachers: Lennart Westerlund Alexandra Alchimovich Maria Filali Gianpiero Ya Galdi Budai Laszlo Pirity Andrea Bogdan Tihamer Czidor Katalin Bulyaki Ákos Ira Ishchuk The schedule and the webbpage is opening soon, but save the date!

..............Hungarian bellow.................... "Swing out - Embrace in!" Ha tudod, hoy mit jelent ez két mondat: ITT A HELYED! Ha fogalmad sincs róla:

ITT A HELYED! Ha csak az egyiket érted: ITT A HELYED! Az az ötletünk támadt, hogy csináljunk egy olyan fesztivált, ahol a zenét és táncot szeretö emberek találkozhatnak és esetleg ismerkedhetnek egymással, különbözö sílusokkal, érzésekkel, lehetöségekkel a pártáncon belül. Lesznek órák mind argentin tangóban és Lindy-hopban a teljesen kezdötöl a haladóig, kipróbálhatjátok a szteppet, a tangovalsot, a milongát, charlstont vagy dolgozhatsz a zenértéseden mind a tangón mind a jazz zenén belül. Ezen kívul lesz még tánctechnika, hogy jól megdolgozd a tested a nyári vetközös idöszakban:)

Lesznek partik (nagyok és kicsi, kint és bent), szinhazi est a Mupaban az összes tanár felépésével, koncertek és móka-kacagás!! Tanárok: Lennart Westerlund Alexandra Alchimovich Maria Filali Gianpiero Ya Galdi Budai Laszlo Pirity Andrea Bogdan Tihamer Czidor Katalin Bulyaki Ákos Ira Ishchuk A pontos órarend és a honlap hamarosan nyilvános lesz, de addig is írjátok fel az idöpontot és készitsétek szíveteket-lelketeket-táncos hangulatotokat:


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page